174 Un setembre històric

Un setembre històric

El NAS núm. 174 – setembre 2017 –

Per ERC Cardedeu

Després d’una de les millors festes majors que recordem, tant a nivell de participació com de qualitat dels espectacles i concerts, i per la que cal tornar a felicitar tota la gent que s’hi ha implicat i col·laborat, ja hem deixat enrere l’agost.

Un agost que també ens va deixar en xoc el fatídic dia 17, i que també ens va ensenyar com tot un país, també Cardedeu, pot mostrar la seva solidaritat envers les víctimes, el seu rebuig al terror, i a la vegada demostrar com volem viure en pobles i ciutats oberts, tolerants i respectuosos. Demostrant també que Catalunya vol ser sobretot terra d’acollida, terra de llibertat, terra de pau.

I després de l’agost arriba ara un setembre que ha de ser històric per deixar-ho tot a punt per l’1 d’octubre, la data més important de la història del nostre país. El govern de la Generalitat ha complert el seu compromís de convocar el referèndum, malgrat les amenaces, les sancions i el poc o nul suport dels partits que es fan dir demòcrates però que són unionistes i que han preferit obeir “l’amo” que no pas creure en el dret a decidir que fins fa poc encara proclamaven. A Cardedeu tampoc no ens tremolaran les cames i les urnes i la institució municipal estarà al servei de la democràcia.

Ara ens toca a nosaltres ser als actes locals del dia 10 de setembre al vespre, ser a la manifestació de la diada a Barcelona, sense por, perquè el món torni a veure la nostra ferma voluntat de ser, i evidentment treballant i explicant a qui calgui durant tota la campanya de les nostres vides: la campanya pel Sí.

Tot plegat amb un gran objectiu final: assolir la República catalana més lliure, més social, més justa, més innovadora i més pròspera.

Ara és l’hora. Només depèn de nosaltres. Som-hi!

Be the first to comment on "174 Un setembre històric"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada