176 Amb mi no poden!

Amb mi no poden!

El NAS núm. 176 – novembre 2017 –

Per Núria Aymerich

Res, que no podran amb mi. Faltaria més! Amb la de temps que estic “mobilitzada”. Això de ser una República, doncs sincerament no ho tinc interioritzat. Ara bé, que ho serem sí. No tinc cap dubte. La gent em pregunta: “què, Núria, això ja està perdut, no?” M’ho pregunten perquè saben que sóc independentista fins el moll dels ossos i veuen que no dic ni “mu”. I no dic ni “mu” perquè estic molt cansada de defensar les raons per independitzar-nos. Ara penso que, a aquestes alçades, si algú encara no ho té clar, que s’ho faci mirar. Què no ha vist com actua el govern espanyol? Que no ha escoltat les mentides impunes dels seus dirigents? Que no ha vist com ens atonyinen? Com ens ho prenen tot? Si no ho tenien clar amb tots els arguments que els explicàvem nosaltres, que ja em sembla increïble que no ho tinguessin clar, que pensin amb els arguments que la gent del PP, C’s i PSOE els han donat. Així que no dic ni “mu” perquè no vull discutir. Però per dins penso: perdut???? A l’igual!

Tinc tanta confiança amb la gent que condueix el país cap al reconeixement de Catalunya com a república, que senzillament els deixo fer. No els qüestiono. No els jutjo. No opino. Fe cega, que en diuen. Jo els escolto a ells, i només a ells, per saber si em necessiten en algun moment, a punt per mobilitzar-me. Però res més. Em llevo, vaig a treballar, dino, sopo i dormo. I en el meu cap, propera fita: 21 de desembre. Aquí sí que Europa no tindrà cap argument per no reconèixer la república: serà com un referèndum dins de la legislació vigent espanyola, convocat per Espanya i organitzat per Espanya. I durant la campanya ja poden mentir, enganyar i intentar fer-nos por, que, hi crec fermament, guanyarem i, aleshores sí, vent nou i barca nova!

Ànims a tots!!!!

Be the first to comment on "176 Amb mi no poden!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies