177 Ara solucions! Ara iceta! Acte dissabte 16 desembre

Ara solucions! Ara iceta! Acte dissabte 16 desembre

El NAS núm. 177 – desembre 2017 –

Per PSC Cardedeu

Dissabte 16 de desembre a les 18 hores el PSC presentarà la candidata de Cardedeu al Parlament de Catalunya Ana Ampúdia Benet. Actualment treballa a l’àrea de relacions internacionals de la Diputació de Barcelona, és especialista en promoció econòmica i creació d’ocupació. Durant 9 anys va dirigir les relacions comercials i urbanes a diversos ajuntaments als Estats Units. A l’acte participaran: Jordi Terrades diputat al Parlament de Catalunya d’expert en territori i medi ambient de Granollers, Carlos Jiménez Villarejo exfiscal anticorrupció i el crim organitzat de l’Estat i exeurodiputat i ,Meritxell Batet professora de Dret Constitucional i actualment diputada al Congrés.

Miquel Iceta i Llorens, el proper President de la Generalitat de Catalunya aposta per retornar a la normalitat la Generalitat de Catalunya, restablir la convivència recuperant la unitat civil dels catalans. Tornar l’estabilitat institucional que faci possible unes polítiques de recuperació econòmica, captació d’inversions i creació econòmica que capgiri la crisi en la que ens ha deixat la declaració unilateral d’una República Catalana. Proposarà un nou acord que compti amb el suport d’àmplies majories a Catalunya i a Espanya per portar a terme una reforma constitucional i estatutària que millori el finançament, aprofundeixi en l’estructura federal i reconegui la identitat de Catalunya. Vol que aquests nous acords es votin democràticament amb garanties per part de tots/es els catalans/es i sigui un nou rellançament de Catalunya que faci possible posar en marxa les polítiques socials, de benestar i de sostenibilitat d’urgent implementació per sortir del pendent negatiu i de caos institucional en què s’ha acabat la legislatura.

Sense cap mena de dubte la jornada electoral del 21 de desembre és una oportunitat que no podem deixar pasar . Per més informació consultar Twitter @PSCdeCardedeu,

Be the first to comment on "177 Ara solucions! Ara iceta! Acte dissabte 16 desembre"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada