177 El 21D triem ruptura

El 21D triem ruptura

El NAS núm. 177 – desembre 2017 –

Per CUP Cardedeu

El passat 12 de novembre a Granollers la CUP va aprovar, en assemblea nacional, presentar-se a les eleccions del 21-D. Un cop més ens hem refermat en el caràcter assembleari de la nostra organització en la presa de decisions. A més, les diputades que han complert la legislatura de forma completa no podran repetir com a candidates. Això ens referma també en els nostres criteris ètics on generem mecanismes que evitin la professionalització de la política i les seves conseqüències.

Considerem aquestes eleccions il·legítimes i imposades, tot i això, donat que l’independentisme no ha contemplat de forma majoritària el boicot a aquestes, la CUP considerem que és important que s’escolti la nostra veu.

Per a nosaltres aquestes eleccions són les primeres republicanes i constituents. La victòria de les forces rupturistes ha de ser un pas important per a desobeir el 155 i impedir-ne la aplicació, aconseguir la llibertat dels presos i aturar l’onada repressiva de l’estat arreu del país. Però més enllà d’aquestes fites, cal evitar el retrocés en les nostres demandes i tornar a la casella d’abans de l’1 d’octubre. Així doncs, caldrà iniciar un procés constituent des de baix i en paral·lel la construcció d’espais de contrapoder popular que conjuntament amb el Parlament afirmin la sobirania del nostre país, amb l’horitzó de construcció dels Països Catalans.

Des de la CUP animem a tothom a seguir organitzades al carrer. No n’hi haurà prou en guanyar eleccions. Només des de la desobediència i la mobilització popular permanent podrem posar en escac a l’estat espanyol i la UE per a fer valer les nostres demandes legítimes de sobiranies, drets i autodeterminació.

Be the first to comment on "177 El 21D triem ruptura"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada