178 La democràcia sempre guanya

La democràcia sempre guanya

El NAS núm. 178 – gener 2018 –

Per ERC Cardedeu

Acabem l’any amb una fantàstica notícia: una participació històrica del 86,14% dels veïns i veïnes de Cardedeu en les darreres eleccions. La dada requereix donar-vos les gràcies de forma sonora pel vostre exercici de responsabilitat i la implicació i interès en els afers comunitaris, especialment quan hi ha tant en joc. Mai a Cardedeu havien votat 11.395 persones (en una taula es va arribar al 90,85% !!). És realment espectacular, i tècnicament podem dir que hem votat tots. Moltíssimes gràcies.

Dobles gràcies si fent ullada al resultat de les eleccions observem que un total de 6.849 votants, ho han fet donant suport a partits identificadament independentistes, superant el 60% dels votants. És una majoria aclaparadora. Si afegim els qui respecten el dret a decidir el resultat seria de 7.605, i d’un 67% dels votants.

I triples gràcies a nivell particular en veure que la força més votada a Cardedeu ha estat ERC, cosa que succeeix per primera vegada en eleccions d’àmbit general. Tant com 3.109 empadronats a Cardedeu han considerat que aquesta és la seva millor alternativa. Un 27,28%!!! Gràcies, gràcies, gràcies.

L’agraïment no anirà sol. Ens obliga. Ens obliga a continuar, a no defallir, a lluitar pels nostres compromisos assumits i explicitats, en perseguir els anhels de forma determinada, i especialment en treballar per una societat més justa, més solidària, removent els fonaments fins on sigui necessari. #Seguim, clar que sí, doncs tal com deia el VP de la generalitat Oriol Junqueras: “Som el fruit de moltes derrotes, però som la llavor de totes les victòries”.

No podem acabar sense recordar (a la data de redacció, i esperem que innecessari en el moment de publicació) tots els presos polítics i el govern a l’exili. El nostre record diari és amb ells. La ignomínia democràtica no està avalada a Cardedeu.

Bon any nou a tothom, i que ens porti salut, i república!

Be the first to comment on "178 La democràcia sempre guanya"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada