178 La zona verda de la plaça d’Antoñita Fontova s’amplia i s’integra a la riera de Vallforners

La zona verda de la plaça d’Antoñita Fontova s’amplia i s’integra a la riera de Vallforners

L’asfalt de la plaça s’ha eliminat per ampliar la part enjardinada, donant continuïtat al passeig Mestre Alexandri

28/12/2017 Redacció

La plaça d’Antoñita Fontova s’ha ampliat i s’ha integrat a la riera de Vallforners, eliminant la zona d’asfalt. D’aquesta manera, la plaça és una continuació del passeig de Mestre Alexandri i del parc dels Pinetons i, a la vegada, és una de les portes a través de les quals s’accedeix al parc de la Penya.

L’actuació ha eliminat els aparcaments de la zona, canviant la fisonomia de la plaça d’Antoñita Fontov i s’ha construït un pas de vianants elevat per creuar el passeig de Pau Casals d’una zona verda a l’altra.

Be the first to comment on "178 La zona verda de la plaça d’Antoñita Fontova s’amplia i s’integra a la riera de Vallforners"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*