179 Desapareix l’aparcament del Centre

179 tanca aparcament Ñ0310

Desapareix l’aparcament del Centre

Serà substituït per un a l’altra banda de la riera

25/01/2018 Redacció

L’aparcament de Dr. Klein estarà tancat a partir del 5 de febrer. L’Ajuntament deixarà de poder-ne fer ús en virtut del conveni signat amb BBVA fa uns anys, que el cedia com a aparcament públic fins que trobés un comprador. En aquest solar s’hi construirà un bloc de pisos amb locals comercials a la planta baixa.

179 tanca aparcament Ñ0309Per substituir aquests llocs per deixar el vehicle en el Centre, l’Ajuntament habilitarà un nou aparcament a un solar de 3.000 m² situat entre les avingudes General Moragues i Onze de Setembre, a la part sud. Tindrà capacitat per a 121 vehicles i es permetrà l’estacionament de llarga durada. El terreny es compactarà amb àrid reciclat i s’hi instal·larà enllumenat.

La finalització, també propera, del conveni per fer servir el de Can Mills, complicarà encara més l’accés al comerç del Centre.

La desaparició d’aquest espai a Dr. Klein Sant Ramon afecta també a la recollida d’escombraries. El punt que hi havia fins ara s’ha traslladat a la nova àrea de recollida del carrer Dr. Klein, a l’altura del número 44. A més, també s’ha reforçat l’actual àrea de contenidors del carrer Lluís Llibre, entre Cervantes i Sant Ramon.

Be the first to comment on "179 Desapareix l’aparcament del Centre"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada