181 Sa Caldereta: un tros de Menorca a Cardedeu

181 sa caldereta 2

Sa Caldereta: un tros de Menorca a Cardedeu

20/04/2018 Redacció

Carles Pons és menorquí de naixement i català d’adopció. Així es defineix ell mateix. Cuiner.

Quan va deixar la seva illa per anar a Barcelona a estudiar cuina a l´Escola d´hostalatge i restauració ja es va quedar. Molt aviat li van sorgir oportunitats de seguir aprenent i formant-se com a professional, passant per cuines de renom com el restaurant Reno, el Finisterre o la Torreta de Sitges, fins a arribar a dirigir la restauració d´un club centenari com el Club de golf Sant Cugat.

Establert a la comarca del Vallés des de fa 15 anys, decideix d’emprendre un nou projecte familiar a Cardedeu “Sa caldereta”. A la Diagonal Pujadas, és un espai sense taules, menjar per emportar. Un negoci a mida per un parell de persones en què trasllada part de la seva Menorca, la cuina i productes d’allà: gin, ensaïmades, formatge de Maó, sobrassada… i com no, el plat estrella que dóna nom a l’establiment, “sa caldereta” a l’estil de Fornells, i… gelats de La Menorquina!!

Be the first to comment on "181 Sa Caldereta: un tros de Menorca a Cardedeu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies