182 ASSEMBLEA OBERTA

ASSEMBLEA OBERTA

El NAS núm. 182 – maig 2018 –

Per CUP Cardedeu

Un dels grans reptes que hem entomat des de que vam entrar a govern ara fa 3 anys és com socialitzem, més enllà dels regidors i l’assemblea local, la presa de decisions sobre quines són aquelles polítiques que hem de dur a terme per aconseguir transformar el poble des d’una perspectiva d’esquerres.

No és una tasca senzilla. Venim d’una cultura política molt avesada a la delegació d’unes decisions que condicionen materialment les nostres vides a uns polítics suposadament experts. Tot i les demandes creixents de participació directa que s’han fet els darrers anys des dels moviments socials, ens cal engrescar a molta més gent a assumir el compromís individual que suposa tirar endavant un projecte col·lectiu d’aquestes característiques.

Les nostres millors eines de participació són les assemblees obertes i els grups de treball sobre temàtiques concretes. Uns espais de debat pausat on totes les persones afins als plantejaments ideològics de la CUP poden aportar la seva visió particular de les necessitats del nostre poble.

A l’inici del mandat, el juny del 2015, vam celebrar una assemblea oberta amb més de 100 assistents on es van establir les grans línies de treball sobre les que es va basar l’acord de govern amb ERC. Un any després, repetíem l’experiència.

Des de fa uns mesos, estem preparant una nova assemblea oberta que tindrà lloc el diumenge 3 de juny a les 10:30h a la plaça Joan Alsina. Un dels objectius d’aquesta edició és fer un retorn de la tasca de govern i per això us demanem que ens feu arribar les vostres inquietuds al correu cardedeu@cup.cat o al formulari que trobareu a les xarxes socials. L’altre gran objectiu és marcar les prioritats d’allò que cal millorar o que encara no s’ha pogut fer per seguir fent créixer la llavor que hem sembrat.

Be the first to comment on "182 ASSEMBLEA OBERTA"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada