182 Cardedeu referent com a model de sostenibilitat i respecte amb el medi ambient

Cardedeu referent com a model de sostenibilitat i respecte amb el medi ambient

El NAS núm. 182 – maig 2018 –

Per ERC Cardedeu

Al Museu hem rebut l’acreditació Biosphere, que reconeix la feina per la millora de la qualitat i promoció de la sostenibilitat com a destinació turística. Amb aquesta mirada cap a la promoció del desenvolupament econòmic i social de forma sostenible hi estem treballant des de diferents àmbits.

Al parc del Pompeu Fabra, tindrem la Guingueta, un nou espai de restauració ecològica o de proximitat, des d’on s’acollirà al visitant per guiar-lo per fer itineraris de natura amb bicicletes, BTT o senderisme.

A la fira de Sant Isidre continuem mirant de projectar la millor imatge de Cardedeu als visitants, amb el referent de la pagesia i la protecció del patrimoni natural i cultural que tant ens enorgulleix.

L’espai agroecològic s’obre cap a la sostenibilitat, espai on es podrà gaudir de xerrades sobre pagesia, gastronomia i turisme. Enguany estrenem un nou espai de restauració en foodtrucks, que oferirà menjar saludable, ecològic i de proximitat. L’ús d’envasos biodegradables als espais de restauració, així com la recollida selectiva de residus redueixen la petjada/impacte ambiental que provocaria una fira amb més de 20.000 visitants.

Feinetes i accions que, mica en mica, fan de Cardedeu un poble referent cap un model ecològic, de proximitat i que avança cap a nous models de desenvolupament que beneficien al bé comú de tots i totes.

Be the first to comment on "182 Cardedeu referent com a model de sostenibilitat i respecte amb el medi ambient"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada