Agraïment de l’alcalde

Gràcies a la bona feina dels professionals de la medicina, però també gràcies a l’escalf rebut per part d’empleats municipals, companys de consistori i veïns i veïnes, que tinc energies renovades i bon estat de salut per tornar-me a reincorporar de forma activa a la responsabilitat de l’alcaldia de Cardedeu.
Per tant, un agraïment infinit a tothom. Espero saber correspondre tota aquesta estima. Per voluntat no quedarà.
Ja que estem en el capítol d’agraïments, dir-vos que recentment vaig visitar la presó de Lledoners. Tots els presos polítics amb qui vaig poder parlar reconeixen Cardedeu, i signifiquen especialment el volum de cartes i detalls personals que reben cada setmana. És un agraïment sincer i molt sentit, em donaren records per a tots i totes vosaltres, em varen citar noms i cognoms de vilatans. Estan sorpresos de la nostra persistència i jo em vaig permetre dir-los-hi que la seva, sempre serà la nostra, i que no defalleixin. Tenen, tots, l’objectiu molt clar, que és irreversible, una República lliure i sobirana. Que així sigui.
Finalment, en mig de tants agraïments, i també per “culpa” vostra, us anuncio que he decidit acceptar la petició de l’Assemblea Local d’ERC a Cardedeu, de tornar a encapçalar la llista electoral a les eleccions municipals del proper mes de maig. Com sabeu jo no sóc militant d’ERC, per tant aquest encàrrec per a mi és doblement significatiu doncs suposa un reconeixement de la tasca feta i per altra una renovació de la confiança, sense necessitat de mirar carnets o quotes de militant. En el període convuls que vivim aquest ha de ser un valor que segur que comparteix tothom.
Hi haurà temps per parlar amb vosaltres i fer balanç de mandat que acaba i explicar-vos projectes de futur, que sorgeixin de l’experiència adquirida i de l’anàlisi i avaluació (repassant errors i encerts) de les polítiques públiques desenvolupades.
Fins ben aviat. Gràcies PER TOT.

Be the first to comment on "Agraïment de l’alcalde"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada