Ara que m’ho pregunta 130

carles sunyer

El NAS núm. 130 – setembre 2013 –

Creus que Calamanda Vila pot governar en minoria o ha de buscar un nou pacte?

 

 

Carles Sunyer

Fisioterapeuta i membre de l’Associació de practicants de Tai Txi i de l’ANC

 
  Crec que el millor seria governar en minoria. Encara que deu fer més pesat i difícil la presa de decisions. En un país democràticament madur no hauria de ser un problema.

 

Cesc Niubó

Ex-regidor ICV i impulsor del Procés Constituent al Vallès Oriental

 
 Cesc Niubó Qualsevol pacte que no tingui per objectiu la defensa del municipalisme i la transformació del sistema des de baix treballant per la construcció de majories socials enlloc de majores polítiques (simple suma de regidors), és estèril. Calamanda ha de proposar a totes les forces polítiques un pacte obert per lluitar contra els efectes de la crisi econòmica en l’àmbit de Cardedeu.

 

Joaquim Barrera

Membre de la Colla Gegantera, de l’Associació Cultural Marcel·lí Bosch, Secretari d’imatge i comunicació d’ERC Cardedeu

 
 joaquim barrera En els moments històrics que vivim, i amb al tarannà que han demostrat els seus socis actuals, l’alcaldessa ha de trencar el pacte, obrir-se al diàleg i conformar una nova majoria.

 

Jordi Tornabell

Agent comercial

 
 jordi tornabell Considero que seria higiènic, bo per la salut mental, per la convivència, per la tranquil·litat popular, per les digestions i per la pressió arterial , que Calamanda Vila deixés pas a un altre tipus d’acord de govern. Alguna cosa que tingués a veure amb la voluntat de la majoria de la ciutadania de Cardedeu i amb el sentit comú. Difícil, tenint en compte el personatge, però de més verdes en maduren. Per demanar, que no quedi.

 

Norma Levrero

Periodista a La Xarxa

 
 Norma perfil El problema de base que li veig a la Calamada Vila és la capacitat de governar en un pacte. Ni aquest ni l’anterior van funcionar així que ideologies partidistes a banda (que prou radicals han estat: hem passat d’un pacte amb ERC amb un del PP), crec que ha quedat prou patent que li manca una voluntat de treballar en equip. I això és greu tenint en compte que pels temps que corren un govern en minoria no serveix per res: no s’arriben a acords, no es progressa, no s’avança, tot queda aturat. Pactes puntuals? sí, realment si l’alcaldessa fos capaç d’arribar a consensos… potser encara té dos anys per demostrar-ho (o no).

 

Pepe Góngora

Transportista

 
 pepe gongora Yo creo que la señora Calamanda Vila no está preparada, ni para gobernar en mayoría.

 

Vicenç Lozano

Programador catalagnòstic

 
 vicenç lozano Molt haurien de canviar les coses per a què no ho fes. Independentment de si vol o si pot, diria que ha de fer-ho. Tal com estan les coses a cap partit de l’oposició li interessa barrejar-se amb un equip de govern que ha patit un desgast excessiu per raons que tots plegats coneixen. Crec que venen temps interessants: s’ha acabat la “prepotència” de les majories i la inestabilitat dels pactes de govern contra-natura. Ara toca treballar per posar-se d’acord i arribar a enteses de mínims, si cal, però d’enteses, no per un tema de govern, sinó de viabilitat del poble fins que tornin a venir les eleccions.

 

Xela Falgueras

Emprenedora 2.0  i pro-independència

 
 xela falgueras Després de l’imperdonable pacte amb el PP i altres desfetes, no sé quants possibles socis de govern pot tenir CiU a Cardedeu. M’agradaria que pactés amb un partit obertament independentista. Governar en minoria desgasta molt, i possiblement sigui el que li toqui fer ara a CiU… a part d’anar pensant en la renovació.

Be the first to comment on "Ara que m’ho pregunta 130"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada