Ara que m’ho pregunta 133

Norma perfil

El NAS núm. 133 – desembre 2013 –

Què li demanes al 2014?

 

Norma Levrero Subirana

Periodista
Twitter: @NormaLevrero
http://blocs.laxarxa.com/batalletes/ 

 
  Una data, una pregunta i una consulta. I amb això serem més justos, més democràtics, més lliures. I salut, per a tothom.

 

Jordi Tornabell

Agent comercial 

 
 jordi tornabell Que comenci pel final.
Li demano al 2014 que la primavera, vingui en primavera i que l’estiu, faci d’estiu.
Que les flors, floreixin un cop l’any i que puguem celebrar la castanyada, amb la màniga que toca.
Que la Vila de la Calamanda, sigui la Vila de Cardedeu, encara que sigui Vila Florida.
Al 2014 li haig de poder demanar que, si tot va com ha d’anar, s’esperi que acabi el 2013 i deixi pas al 2015.

 

Vicenç Lozano

Programador catalagnòstic 

 
 vicenç lozano No li demano res. Vull que sigui millor que el 2013, vull tornar a veure si puc la gent que he trobat a faltar aquest any, i vull moltes altres coses. Com tanta gent. Però les hem d’aconseguir nosaltres, no demanar-les a “un any”…

 

Oriol Serra

Periodista

 
 oriol serra No demano res de l’altre món: menys corrupció, menys retallades, menys polítics per habitant, menys desnonaments i més banquers al banc (dels acusats). Ara bé, com que malgrat no ser res de l’altre món, sí que sembla ara per ara complicat, em conformaré amb una cosa. Que els ciutadans deixem d’indignar-nos quan un futbolista trepitja la mà d’un altre futbolista, i ens indignem quan som nosaltres els trepitjats. Si fem aquest pas, la resta vindrà sola.

 

Oriol Genís

Actor

 
 oriol genis 022n La declaració unilateral d’ independència perquè catalunya esdevingui un estat lliure i sobirà, just, solidari i obert al món

 

Joaquim Barrera

Membre de la Colla Gegantera, de l’Associació Cultural Marcel·lí Bosch, Secretari d’imatge i comunicació d’ERC Cardedeu

 
 joaquim barrera En un àmbit més personal, al 2014 li demano que em doni un petit cop de mà en un projecte que és nou per mi. I en l’àmbit més general, que sigui menys dur econòmicament i que ens doni alguna alegria a nivell polític, com per exemple, un referèndum sobre la independència de Catalunya.

 

Maria Cuesta

Educadora infantil i estudiant de Psicologia

 
 maria cuesta Al 2014 li demano que tots aquells encerts del 2013 segueixin com fins ara, que trobem la manera de corregir allò que no hem fet bé, que tinguem el que necessitem per viure i no ens manqui res ni a nosaltres ni als que estimem.
Que tinguem força i decisió per manifestar allò que ens ofèn i ens dol, com que poguem dir allò que ens agrada i ens fa bé… Que tinguem moments de calma i també reptes que ens facin créixer i aprendre del que vivim. I per acabar demano que no em calgui demanar res més: que tinguem el que necessitem.

 

Joan Serra

Botiguer

 
 joan serra Que es prenguin mesures efectives per crear llocs de treball. Cal  fer la consulta com més aviat millor. Comerç de proximitat, si el 68% comprés a Cardedeu, no a fora, no tancarien tants comerços. Algun lloc de treball es crearia. Solidaritat  amb la gent necessitada.

Be the first to comment on "Ara que m’ho pregunta 133"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada