127 Caminem cap al front…

Caminem cap al front social, polític i electoral d’esquerres

El NAS núm. 127 – maig 2013 –

ICV ha celebrat fa uns dies la seva assemblea que ha conclós amb un full de ruta clar: treballar a la recerca d’un gran bloc social, polític i electoral que sigui capaç de derrotar a les urnes la dreta i les polítiques d’austeritat i retallades. Tot això s’ha de fer iniciant un diàleg amb generositat i sense complexos amb forces polítiques, sindicats i plataformes socials per intentar articular un projecte fort que estigui en condicions de guanyar governs i transformar la dura realitat que ens toca viure.

Hem de ser proactius en el repte que estem construint i allunyar-nos de la tradicional fragmentació que sempre ha caracteritzat l’esquerra. És temps de mobilitzacions, de capgirar les coses arreu, a Cardedeu, a Catalunya i al món. Sense tancar la porta a ningú perquè tothom és necessari, hi ha molta gent i molts grups interpel•lats per la ciutadania per avançar en aquest objectiu i a més, tot plegat es pot veure acabat d’impulsar per Procés Constituent, el nou moviment engegat per Arcadi Oliveres i Teresa Forcades amb qui compartim moltíssimes coses.

També hem de tenir clar com a país què volem ser i per això reclamem una pregunta clara i inequívoca perquè els catalans puguin decidir si volen que Catalunya es constitueixi o no en Estat. És temps d’acabar amb les ambigüitats i el doble llenguatge i la gent cada vegada més castigarà aquells que el continuïn practicant.

Més que mai, tot està per fer i tot és possible. Fem-ho plegats!!

Be the first to comment on "127 Caminem cap al front…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada