Enric Olivé serà el candidat d’ERC a Cardedeu per a les eleccions municipals de 2019

Hi ha una clara voluntat de donar continuïtat a tots els projectes municipals posats en marxa —

 

Dimarts 23 d’octubre, mitjançant un procés de primàries externes, és a dir, obert a totes les persones vinculades a ERC, amics, simpatitzants i militants, es va escollir a Enric Olivé per encapçalar la llista d’ERC a les municipals

Olivé va recollir el suport unànime dels assistents. “Em sento bé, fort. Ho he valorat molt amb la família i els amics, i tothom m’ha animat a continuar. Quan et sents recolzat, tot és més fàcil.”

Durant el procés d’elecció, Olivé va fer un repàs a la seva gestió al capdavant de l’alcaldia, i va exposar els seus motius per a presentar-se a la reelecció. En va destacar el paper de l’actual equip de govern tant en matèria municipal com pel que fa al context nacional.

“El compromís del govern municipal de l’ajuntament de Cardedeu abans, després i durant l’1-O va ser total. També la col·laboració, el suport i la labor facilitadora a les entitats sobiranistes va estar i és exemplar. Creiem que la gestió al respecte que n’ha fet ERC al municipi va marcar la diferència, i s’ha de reivindicar.”

Amb una clara voluntat de donar continuïtat a tots els projectes municipals posats en marxa en l’actual mandat, així com d’iniciar-ne de nous, Olivé opta a la reelecció convençut que ERC pot veure ampliat el seu suport.

“Aquests 4 anys han sigut molt profitosos i, si la ciutadania ens fa confiança per 4 anys més, podem consolidar molts dels projectes en marxa, i iniciar-ne de nous.”

“En matèria d’emergència energètica i habitacional, hem fet la feina fins allí on les lleis i les suspensions “constitucionals” ens han permès. Ens sentim molt orgullosos de ser al costat d’aquelles persones que més ho necessiten i tenim molt clar que hi hem de continuar sent, perquè tenim deures encara”.

“La recuperació de la Tèxtil Rase és un projecte molt ambiciós, i el pla d’usos en definirà finalment com es farà servir. Volem que sigui un procés completament participatiu, liderat per aquelles entitats i associacions que en gaudiran.”

Durant els propers mesos, Olivé i el seu equip de campanya aniran fent públics els noms que l’acompanyaran a la llista d’ERC a Cardedeu que, per primera vegada, serà una llista cremallera, completament paritària.

Be the first to comment on "Enric Olivé serà el candidat d’ERC a Cardedeu per a les eleccions municipals de 2019"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada