128 Fira de Sant Isidre Cristina Unzeta

Fira de Sant Isidre

El NAS núm. 128 – juny 2013 –

El passat cap de setmana es va celebrar a Cardedeu la Fira de Sant Isidre. Per mi, és una de les millors festes que se celebren al nostre poble. Es una Fira per a tots, petits, mitjans i grans, es fan tot tipus d’actes i activitats i a més a més el lloc és dels millors que tenim al nostre poble. És una fira que està ben muntada, i ben pensada, no només pel que s’exposa, sinó per tot el que s’arriba a fer. Les exhibicions d’animals, el passi de models, la presentació de balls, concursos, contacontes, carreres de cotxes, mostra gastronòmica etc… i com no, les atraccions. M’agrada perquè es fa en una època de l’any en què tot està verd i florit, la riera llueix i habitualment el temps acompanya, és la Primavera, encara que malauradament aquest any no hem tingut massa sort.

M’agrada perquè és una festa que no està polititzada, els protagonistes no són ni els que manen ni els que volen manar, els protagonistes són els expositors i els visitants que en són molts, però aquí sí que haig de fer una petita crítica als organitzadors, la Fira de Sant Isidre no es publicita fora de Cardedeu. Per exemple el centre comercial de la Roca Village atrau un munt de turistes cada cap de setmana, s’hauria d’aprofitar l’afluència de gent per posar-hi algun rètol i probablement el nombre de visitants hagués augmentat. Això és un bé pel poble, la gent que ve s’hi passa hores, gasta diners i coneix el poble i qui sap si un altre dia tornaran, s’han d’aprofitar aquestes poques ocasions que tenim per donar a conèixer la nostra vila.

El que sí que penso que és poc respectuós, a més d’il·legal, no només per als expositors, si no per la resta del poble, és que ben al costat de la mostra gastronòmica hi hagi un grup de gent que facin ús d’un immoble que no és de la seva propietat i sense pagar, facin activitats amb ànim de lucre.

Be the first to comment on "128 Fira de Sant Isidre Cristina Unzeta"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada