Inaugurada La Guingueta al Pompeu Fabra

Més de 1200 persones van assistir a l’acte —

El 3 de març el Parc Pompeu Fabra es va omplir a l’hora d’inaugurar La Guingueta que s’ha instal·lat per tal de donar servei de restauració als molts vilatans que busquen un lloc tranquil als afores del nucli.

En Cristian, l’Artur i en Josep, la porten i el projecte ha permès crear més llocs de treball, que falta van fer el dia de la inauguració.

Van convidar a beure i menjar a tothom que es va presentar, i la previsió de 800 gots per a servir beguda va quedar curta i van caldre 400 més ja al migdia. The Buckets Brothers pel migdia i Micu a la tarda van posar-hi música i activitats infantils en diferents moments van convertir l’espai en festa grossa.

La concessió municipal, per quatre anys més dos prorrogables, implica ser un punt d’informació turística, i l’Ajuntament hi té un projecte d’inici d’excursions BTT, i els nous guinguetaires ja n’endeguen pel seu compte d’inici de rutes a peu.

L’horari serà de dimarts a diumenge amb cuina oberta de 9 a 23 i la previsió d’activitats infantils els caps de setmana.

Be the first to comment on "Inaugurada La Guingueta al Pompeu Fabra"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada