126 Intolerància

Intolerància

El NAS núm. 126 – abril 2013 –

D’un temps cap aquí percebo en l’ambient de la nostra vila certa intolerància als que no pensen igual que els altres. Potser és degut a la complicada situació que viu el país que fa que la gent estigui més crispada o potser que jo m’hagi fixat més des que he fet públic els meus ideals polítics. A banda d’aquestes possibilitats, el que sí és cert és que estem arribant al punt de perdre el respecte amb aquesta intolerància. No entenc per què a Cardedeu un no pot expressar les seves idees sense ser escridassat, no entenc per què un és criticat si parla en castellà, no entenc per què el més normal és portar una bandera independentista i un és rebutjat si en porta una d’espanyola. No pretenc defensar que és millor i que no, tot és bo o dolent segons qui ho pensa, només intento fer una reflexió del perquè no tolerem els que no pensen o fan el mateix que nosaltres.

Hi ha un dit en castellà que diu “para gustos colores” que expressa molt bé la importància de estar oberts al món i que és important que hi hagi diversitat, és enriquidor, però per això s’ha de ser molt respectuós amb els altres. “El que no t’agradi per a tu no ho facis als demés”

Gràcies al Xavier i a la Núria per donar-me l’oportunitat d’aportar el meu granet de sorra al Nas i per la seva demostració de tolerància.

Be the first to comment on "126 Intolerància"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada