Kike Fuentes candidat a l’alcaldia per part de En Comú Podem

A la llista hi ha els antics regidors d’ICV Neus Casajuana i Jordi Mallol —

La coalició En Comú Podem a Cardedeu es presentarà a les pròximes eleccions municipals del 26 de maig, com a primera coalició d’esquerres i amb l’objectiu de transformar, canviar i millorar les condicions de vida de les persones del municipi.

En Comú Podem Cardedeu centrarà la seva política en la defensa i blindatge dels drets socials de les persones, les polítiques d’igualtat de gènere i les accions contra el canvi climàtic. La coalició ressalta el seu caràcter municipalista d’esquerres, feminista, ecologista i republicana.

En la Coalició els càrrecs electes assumiran per igual responsabilitats i funcions i es visualitzarà, sempre que sigui necessari, institucional i políticament, la presència de les dues formacions de la Coalició.

El candidat a l’alcaldia serà Kike Fuentes Àlvarez, seguit de Nuria Romero Camp.

També formen part de la llista Alícia Campuzano, vinculada en el món cultural de Cardedeu; Neus Casajuana, regidora de Medi Ambient durant dues legislatures amb ICV; així com Jordi Mayol regidor de Medi Ambient per IC-Verds.Actualment membre del Consell de Cooperació i Solidaritat de l’Ajuntament de Cardedeu i membre de la Fundació Pau i Solidaritat de CCOO de Catalunya.

Kike Fuentes, nascut a Cardedeu fa 37 anys, és programador informàtic i militant
de Podemos des de la seva fundació, es distingeix per una forta implicació en la vida i lluita social de Cardedeu. Després d’una etapa com a Responsable de Participació de Podem Catalunya en el període entre 2016 i 2017, actualment exerceix com a Tècnic de
Municipalisme de la formació morada.

Nuria Romero Camp, de 56 anys i resident a Cardedeu des de fa més de 30 anys, és Promotora en Igualtat efectiva entre homes i dones i Tècnica en Gestió documental. A més, és militant del moviment feminista i coordinadora local d’ICV i responsable de feminisme i LGTBI del grup motor de Cat En Comú de Cardedeu.

 

Be the first to comment on "Kike Fuentes candidat a l’alcaldia per part de En Comú Podem"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada