La cooperativa Som Mobilitat crea grup local

Foto: som mobilitat

L’objectiu és adquirir i compartir cotxes elèctrics —

 

Dimecres 23 de gener es va presentar la cooperativa “Som mobilitat” a Cardedeu “Som persones de Cardedeu actives en diferents associacions com “Cardedeu Vital”, “Cardedeu en bici i a peu”, la “Xarxa d’Intercanvi i Suport Mutu De gota en gota amarant la Terra” i en cooperatives de l’economia social i solidària, entre d’altres. Estem actives per afavorir la necessària transició social, energètica i ambiental que tenim la humanitat com a repte”

L’alcalde, Enric Olivé, en una piulada mostra la seva satisfacció amb un “Fantàstic 3×1: Ec. Social i Solidària + Sostenibilitat ambiental + millor mobilitat”.

El grup diu que vol fer difusió de la mobilitat sostenible a Cardedeu, així com adquirir i fer ús conjunt d’un o més cotxes elèctrics. El sistema és per micromecenatge” A través dels prepagaments i els apadrinaments aconseguim finançar els vehicles entre les persones sòcies. Amb cada aportació estem més a prop d’assolir l’objectiu. Un cop assolim el 100% del finançament a través de les aportacions, informarem els socis per fer efectiu els pagaments, comprar el vehicle i posar-lo en marxa”.

El fet de disposar d’un punt de recàrrega públic, davant la Biblioteca, els fa veure que les coses poden ser més fàcils.

El seu contacte cardedeu@sommobilitat.coop

Be the first to comment on "La cooperativa Som Mobilitat crea grup local"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada