Prou increment d’impostos

El govern Municipal ERC i la CUP han augmentat en un 2,2 % l’impost sobre Béns Immobles i la taxa de recollida d’escombraries (l’IPC de Catalunya del mes d’agost). De ben segur que a la majoria de Cardedeuencs ens agradaria que aquest IPC fos la puja de salari de l’any vinent, però tal com estem malauradament no ho serà.

Per tercer any consecutiu l’ajuntament de Cardedeu torna a augmentar aquells impostos que paguem tots i totes, i com sempre les persones amb menys capacitat econòmica, són les que surten més perjudicades.

En canvi durant aquests anys el govern de Cardedeu no ha fet millores en els equipaments com ara els de la gent gran, els carrers continuant bruts i plens d’herbes, moltes voreres amb panots que es mouen o aixecades per culpa dels arbres i que són un perill per la gent gran i persones amb dificultat de mobilitat.

Els ingressos que obté l’Ajuntament de Cardedeu via recaptació de tributs són suficients per atendre els serveis que es presten tal com es demostren cada any amb els tancaments pressupostaris, quan aquests acrediten que la previsió de les despeses és més elevada que el que realment es gasta.

Amb una correcta gestió econòmica dels recursos municipals no caldria apujar els impostos any rere any.

L’increment que ha aprovat l’Ajuntament és per recaptar més de 140.000 € addicionals. Ens han venut patrimoni municipal en parcel·les per més de 900.000 € i ara ens estan venent un projecte faraònic de 3.000.000 € a la Tèxtil Rase que no respon a les necessitats a la Vila de Cardedeu.

Nosaltres no estem d’acord en incrementar els tributs i més aquells que suposen una càrrega per a les famílies més necessitades. La nostra proposta és la de congelació dels impostos i una millor gestió pressupostària.

Be the first to comment on "Prou increment d’impostos"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada