Samantha Guillén guanya el concurs de ratafies, Joan Pujades el de cuina de plat amb ratafia i Sergi Regàs el de postres

La Festa de la Ratafia va omplir el Tarambana d’activitats del 15 al 17 de novembre —

De divendres 15 de novembre fins al 17, la IX Festa de la Ratafia va omplir el Tarambana d’activitats relacionades amb aquest licor casolà del qual ja es tenen receptes des del 1842.

L’actuació de Núria Clemares va precedir divendres al Sopar Maridat, amb 4 vins del celler Petxina. La festa grossa va ser dissabte, amb una mostra de com es destil·la aiguardent i el fet de cuinar plats allà mateix per al concurs CuRAT, que han de tenir entre els seus ingredients ratafia

Set plats competeixen perquè el jurat els consideri els millors, i vista la dificultat de valorar comparativament unes postres i plats es va decidir donar dos premis. A Joan Pujades el de cuina de plat i a Sergi Regàs el de postres.

El guanyador va ser un conill amb ceba i ratafia i les postres una combinació de gelat amb ratafia i bunyols. Curiosament, Regàs, havia guanyat l’any anterior.

Es va continuar amb un dinar de germanor i a la tarda el concurs de ratafies casolanes, que va guanyar Samantha Guillén, de Cànoves i Samalús, a la que es va valorar com millor de les 16 ratafies dutes a concurs.

Durant la festa es va tenir un record per la Iaia maria, que va morir aquest any, després d’haver divulgat la seva recepta de ratafia, de la que es fan tallers en el Museu.

Una Castanyada popular dissabte i l’actuació de “Sol i fa plou” i “El cowboy de la trista figura” diumenge van completar la festa.

Be the first to comment on "Samantha Guillén guanya el concurs de ratafies, Joan Pujades el de cuina de plat amb ratafia i Sergi Regàs el de postres"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies