Som Demòcrates de Catalunya

Som republicans? Sí. Ens agradaria deixar de ser independentistes? Sí. I també som persones compromeses amb les cardedeuenques i cardedeuencs. Compromesos en mantenir Cardedeu com un espai de convivència verd i sostenible. Compromesos amb les polítiques d’integració, igualtat i desenvolupament social. Compromesos amb l’educació, fent costat a les escoles i als seus projectes pedagògics. Compromesos amb la cultura, fent de Cardedeu la capital cultural del Vallès Oriental, consolidant i potenciant el dinamisme que ens identifica. Compromesos amb l’economia, fent que especialment el comerç local i els emprenedors trobin a la Casa de tots un lloc d’acollida d’iniciatives i un nucli inspirador d’oportunitats. Compromesos amb la indústria, per facilitar que Cardedeu no es limiti a ser una ciutat dormitori. Compromesos amb els joves que han de trobar llocs adequats de formació continuada i de lleure. Compromesos amb la pagesia facilitant al col·lectiu camins per projectar la seva activitat més enllà dels límits de proximitat. Compromesos amb la salut promovent pràctiques i espais saludables.

Sabem que per fer realitat aquests objectius ens hem de comprometre també a escoltar a tothom: associacions de veïns, entitats de dinamització cultural i social, associacions i clubs esportius i de lleure, als joves, a la gent gran, als mestres i educadors dels nostres petits i joves ciutadans, comerciants, empresaris, autònoms, emprenedors, pagesos. Escoltarem: ens mou sumar amb tothom.

Els nostres recursos són: estimem Cardedeu, tenim la voluntat de ser-hi, la capacitat de treball, la competència basada en les sinergies humanes dels que formem aquest grup. Estem compromesos per un projecte municipal possible, de progrés, obert i transversal. Hi som també perquè ara els municipis seran claus pel desenvolupament de la República. Catalana. Som els de Demòcrates a Cardedeu.

 

Demòcrates de Catalunya

www.democrates.cat

 

Be the first to comment on "Som Demòcrates de Catalunya"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada