Un pressupost municipal en contra de Cardedeu

El govern de Cardedeu acaba d’aprovar els pressupostos municipals per l’any 2019, i malauradament és una notícia trista i decebedora. Aquests pressupostos han estat gestats a un despatx, sense preguntar a la ciutadania, i el que és encara pitjor, sense atendre les veritables necessitats del nostre poble.
Els i les socialistes de Cardedeu no donem recolzament a aquests comptes, perquè entenem la política d’una altra manera. Perquè creiem que governar significa estar al servei del poble, i no gestionar interessos partidistes.
Creiem que Cardedeu mereix més i millor, i que els pressupostos de l’ajuntament han de reflectir el que el poble necessita i el que els veïns demanen. Tenien l’oportunitat de fer front als reptes reals, i l’han tornat a desaprofitar. Tenien l’oportunitat de gestionar millor els nostres recursos, i no ho han fet.
Què volem nosaltres?
• Plans d’ocupació municipals, per donar feina a gent aturada de llarga durada. Tenim gairebé un 10% de veïns i veïnes sense feina. L’atur és un problema greu de la nostra societat, i des dels ajuntaments es té l’obligació d’ajudar amb aquesta xacra econòmica i social.
• Increment de recursos per neteja viària i recollida de residus. Per no trobar-nos els carrers bruts, merdes de gos per les voreres, contenidors desbordats amb borses d’escombraries a la via pública.
• Recursos per un pla de millora de l’espai públic i l’accessibilitat. Per un espai públic de qualitat, accessible i facilitador de la mobilitat a les persones amb dificultats de moviment, duent a terme passos adaptats, ampliacions de voreres, fer voreres continues…
• Pressupostos participatius. És inconcebible que a l’any 2019 no s’estableixi un programa de participació ciutadana, on la ciutadania decideixi a on s’ha d’invertir.
• Recursos reals per a la gent gran. No que ens venguin fum.

Els i les socialistes de Cardedeu, hem votat NO a aquests pressupostos per defensar Cardedeu. Ha estat un no de responsabilitat amb la Vila. Cardedeu necessita un canvi, necessita progrés, necessita un govern que miri als ulls de la ciutadania, i que treballi amb l’objectiu de millorar i l’experiència ens diu que això només vindrà de la mà d’un govern socialista a la Vila.

Be the first to comment on "Un pressupost municipal en contra de Cardedeu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada