128 Una alternativa de consens a les polítiques del desastre

Una alternativa de consens a les polítiques del desastre

El NAS núm. 128 – juny 2013 –

Des d’ICV ja estem iniciant en aquest moment converses amb organitzacions socials i forces polítiques que es puguin aglutinar sota dos eixos principals: posicionament contrari a les polítiques d’austeritat i el treball pel dret a decidir a través d’una consulta democràtica als catalans sobre el seu futur polític. Resistirem l’austeritat dogmàtica d’Europa junt amb aquelles forces polítiques que siguin capaces d’aglutinar-se davant la idea que es pot fer un front que pugui incorporar el màxim de gent i rendabilitzar el descontent social que tots palpem quotidianament.

Aquesta experiència la durem a terme en circumstàncies excepcionals amb l’objectiu d’intentar aconseguir una alternativa el més plural i àmplia possible per fer front comú a les eleccions europees, però i per què no? també en altres comicis. Cal donar consistència a aquesta política en contra de l’austeritat, antitroika, antimerkel o no ens en sortirem.

Pel que fa a la qüestió nacional, compartim el diagnòstic del moment actual amb altres organitzacions socials i polítiques i, des de la radicalitat democràtica del dret a decidir, pensem que s’ha de garantir totes les opcions i defensar el que ha de ser l’eina que desencalli el conflicte polític a l’Estat i al nostre país.

Estem capacitats per obrir l’alternativa i seguirem treballant per ella sense cap mena de resignació.

Be the first to comment on "128 Una alternativa de consens a les polítiques del desastre"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada