Vinils i cervesa, un cap de setmana melòman i de cervesa artesana

La cerveseria Sant Jordi i l’editorial llinasenca Quarentena organitzen el 1er Mercat del Disc —

El cap de setmana del 22 i 23 de desembre, a Cal Peó es va poder gaudir d’un seguit d’actes relacionats amb la música i la cervesa, tot acompanyat de degustacions i “tapes”.

Dissabte va començar Teo Serrano presentant el seu llibre “El rock and roll de los prodigios”. Va ser component de Loquillo y los Intocables…Teo y los Reincidentes i Teorema. Després una xerrada sobre la cervesa en la cultura popular, amb el mateix Serrano, Miguel Alferez, de Decibelios i el dibuixant Carlos Azagra.

Aquests darrers van parlar per la tarda del grup Decibelios i Azagra, juntament amb encarna Revuelta van presentar el còmic “Pedro Pico y Pico Vena, en ¡Dando caña!

Diumenge  hi va haver un debat sobre les dones i la música, amb Sandra Bautista, Georgina Dagas, Lady Laia Selectora, Carme Martinez i Reyes Torio, que han estat a diversos grups. Tota l’estona moderades per la periodista musical Carola Pujol.

Diversos Punxa-discs van anar posant música durant el cap de setmana, on es podia comprar vinils autèntiques joies, com algun original dels Beatles o de Paco de Lucia.

Pere Homs, de Quarentena Ediciones, que està a Llinars, i l’equip de la Cervesa Sant Jordi, Joel, Sandra i Roger en van ser els amfitrions de la ben nombrosa assistència.

S’acaba amb un concert del cantautor de rock Peret Dagas.

Be the first to comment on "Vinils i cervesa, un cap de setmana melòman i de cervesa artesana"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada